WTF?, ЧАСТ 1: ДУХОВЕ И ЗОМБИТА, Глава 13

Позицията на 4-тото измерение била, че, ако се развее в 5-тото измерение, от него ще изпаднат 6 мечки и ще умрат, но никой не му обърнал внимание, тъй като 6-тата мечка била 6-измерна и една от богините по погрешка използвала 4-тото измерение, за да си изплете тампон.

WTF?
Автор: Rogger Dojh
Година: 2010

    ,-~~-.___.
   / | '   \
   ( )     0     It was a dark and stormy night...*
   \_/-, ,----'
     ====      //
    / \-'~;  /~~~(O)
    / __/~|  /    |
   =( _____| (_________|

* От романа “Пол Клифърд” на Едуард Баулър-Литън, Барон Литън Първи

13. Ангели и богини

Нещо наоколо разни хора ми говорят за ангели, дето идвали да им гукат на ушенце, или богини, които им се явявали да се сливат с тях, или галактически кармични съвети, дето си бъркали в гъза. Ето на това точно му викам NAS. New Age Shit.

Нека ви разкажа една приказка.

Имало едно време една 6-та мечка. Няма значение къде живеела тя, но е важно да се отбележи, че в гъза й живеели астрални глисти. И тогава дошла при 6-тата мечка една богиня и рекла:

- Аз съм Лиликула, богинята на плодородието от гъбички между пръстите на краката на великия бог Смакла, който е бог на плодородието на пичите въшки на богиня Лиликула.

И рекла после богиня Лиликула, а образът й сияел със заревото на божественото й начало, проектирано в четвъртото измерение върху осемизмерен корен от гъбичка от бог Смакла:

- Ти си мечка, аз съм богиня и сега ще се слеем.

И рекла тогава 6-тата мечка с чудовищен космически глас – защото била по-голяма от Лиликула толкова пъти, колкото диаметърът на познатия ни космос от единия до другия край на събитийния хоризонт е по-голям от гъза на плъх:

- Ще се слееш с гъза ми.

И изяла великата богиня с гъз.

Тогава дошъл един ангел. Явил се той на 6-тата мечка като аромат на люляк и като лъч светлина. И рекъл ангелът на 6-тата мечка:

- Аз съм част от първичния източник. Аз съм приносителят на божията любов. Аз съм късче от вселенската любов и идвам да те обичам.

- Ше ме обичаш в гъза – отвърнала 6-тата мечка и го изяла с гъз. Да си прави компания с астралните глисти и с богинята на гъбичките на бога на пичите й въшки.

Тогава Галактическият кармичен съвет се ядосал, задето 6-тата мечка му изяла нещата, и пратил пратеник да я накаже.

- Аз съм пратеник на Галактическия кармичен съвет и ще те накажа да се преродиш 700 000 пъти като гнойна бактерия, защото уби воин на светлината и светла богиня и значи си слуга на Луцифер, който дебне. Приеми наказанието си!

- Ще приема наказанието си в гъза си – рекла тогава 6-тата мечка и изяла пратеника, а след него и целия Галактически кармичен съвет. Да си правят компания с астралните глисти и с богинята на гъбичките на бога на пичите й въшки и с ангела.

Когато по-късно 4-тото измерение дошло да изяде 6-тата мечка, схемата, по която се развили събитията, била вече позната на читателите. Но по-интересно е, какво открило 4-тото измерение в гъза на 6-тата мечка. То заварило определено количество астрални глисти, ангели, богини и кармични педерасти, които всъщност били 800-ното поколение на онези, които 6-тата мечка изяла, и те всички се карали ожесточено върху едно свето писание, в което пишело, че изначало бил само един ангел и една богиня и един кармичен съвет и че в рая една мечка ги изкусила да ядат глисти и те били прогонени във вселенското черво, което според астралните глисти било възникнало в резултат на велик напън, а според богинята и ангела имало божествено начало и нямало ни начало ни край, а огромният свинктер в единия край всъщност не бил край, а само порта към рая.

Позицията на 4-тото измерение била, че, ако се развее в 5-тото измерение, от него ще изпаднат 6 мечки и ще умрат, но никой не му обърнал внимание, тъй като 6-тата мечка била 6-измерна и една от богините по погрешка използвала 4-тото измерение, за да си изплете тампон.

Тука нема амин.

… очаквайте скоро пълния текст на книгата на хартиен носител …

Prev/Next«WTF?, ЧАСТ 1: ДУХОВЕ И ЗОМБИТА, Глава 6WTF?, ЧАСТ 2: LUMINA VERI, Глава 10»

About dojh