Снежинки, Детска песничка

Снежинки
Детска песничка
Детски песни – Facebook group
Детски песни – Facebook page

Пухкави снежинки
снощи заваляха,
ниви и градинки
вече побеляха.

Спят под одеало,
семенцата малки,
а децата чакат
весели пързалки

На-на, на-на, на-на…

About dojh